Fysiotherapie Fincken city centre

Fysiotherapiepraktijk Fincken heeft per 1 april in Roermond een nieuwe nevenvestiging geopend. Huub Fincken is al 35 jaar zelfstandig fysiotherapeut. De huidige hoofdvestiging ligt aan het Onze Lieve Vrouweplein. De nieuwe nevenvestiging wordt gehuisvest binnen sportcentrum Anytime Fitness in het voormalige  Rabobankpand aan de Willem II Singel te Roermond 

De meerwaarde van de Physical Rehabilitation Trainer

De praktijk biedt naast algemene fysiotherapie diverse specialisaties aan, waaronder McKenzietherapie, oedeemtherapie, oncologie fysiotherapie, behandeling van COPD, Claudicatio Intermittens klachten en sinds kort ook sportfysiotherapie. De nieuwe vestiging biedt, naast behandeling in de eigen behandelruimte, ook de mogelijkheid tot begeleiding in de trainingsruimte, als belangrijk onderdeel van het behandeltraject. De fysiotherapeut stelt het behandelplan samen met de cliënt op, na een uitgebreide intake, waarin de hulpvraag van de cliënt leidend is voor het uit te voeren behandelplan.

E-health

Als eerste fysiotherapiepraktijk in Roermond en omgeving gaat Fysiotherapie Fincken van start met de nieuwste ontwikkeling in de gezondheidszorg: e-health producten. Aan alle cliënten wordt een gratis online health-check aangeboden, waarbij eventuele risicofactoren voor gezondheid, zoals te weinig beweging, roken, alcohol, stress, ongezonde voeding op een overzichtelijk wijze in kaart worden gebracht. Met e-health producten kunnen reguliere behandelingen fysiotherapie gecombineerd worden met online begeleidingsmodules, toegespitst op de persoonlijke omstandigheden van de cliënt. E-health producten richten zich op lage rugpijn, fit en vitaal, overgewicht en diabetes. Meer producten zijn nog in ontwikkeling. 

Fysiotherapie Fincken city centre biedt u de beste en meest innovatieve zorg op het gebied van fysiotherapie.

Snelle, verantwoorde sporthervatting is daarbij altijd het hoofddoel, blessure behandeling en belastbaarheid verhogen is het middel daartoe. 

Jelmer Zijlstra

"Sport is mijn passie. Ik doe veel aan wielrennen en fitness, voorheen heb ik altijd gevoetbald op het veld en in de zaal. Ik begeleid alle takken van sport. 

Belangrijk onderdeel van de behandeling van de sportblessure vormt de sportspecifieke training die wij aanbieden."

Wij garanderen u een snelle en op maat gemaakte behandeling en service. Kom gerust langs om eens kennis te maken!

PRT Sportfysiotherapie bij Fysiotherapie Fincken

Sinds kort is er bij Fysiotherapie Fincken sportfysiotherapie aanwezig. Er wordt gewerkt met de PRT methode (Physical Rehabilitation Trainer). De PRT Sportfysiotherapeut richt de behandeling specifiek op de beoefende sport van de geblesseerde sporter(ster), om hem of haar zo snel mogelijk weer op het niveau te krijgen van voor de blessure of zelfs hoger.  

Hij heeft kennis opgedaan van de onderdelen als algemene en specifieke trainingsleer, specifieke fysiologie, functionele histologie/adaptatie, voeding en sportspecifieke analyse en testen. Al deze onderdelen zijn onmisbaar om training te kunnen geven, om trainingsbelasting te kunnen inschatten, om trainingsschema’s te kunnen interpreteren en analyseren, om specifieke testen te kunnen ontwikkelen en optimale begeleiding te kunnen geven.

Bij Physical Rehabilitation Training gaat het er hoofdzakelijk om, om de belastbaarheid van de sporter(ster) weer terug te brengen naar het niveau van voor de blessure of liever zelfs hoger. 

1. 11. 21. 31. 41.
2. 12. 22. 32. 42.
3. 13. 23. 33. 43.
4. 14. 24. 34. 44.
5. 15. 25. 35. 45.
6. 16. 26. 36. 46.
7. 17. 27. 37. 47.
8. 18. 28. 38. 48.
9. 19. 29. 39. 49.
10. 20. 30. 40. 50.